"Tarung Darajat"-game of skate Kadut jeung Genta



Barudak skate bandung diondang maen ka micro ramp Lucas And Sons di bumi pa haji Lucky..,barudak nu di ondang na ge dipilih acak sabeunang na..
Ai tarung na mah hampir sarua jiga GOS, tapi ieu mah dina micro ramp,jeung peraturan na ge “bebaskeun” asal ulah ngaluarkeun jurus na di flat..da ieu mah hereuy
Gogolosoran luph yu puuuulll 😉

Nguồn: https://nasibbitar.net/

Xem thêm bài viết: https://nasibbitar.net/category/giai-tri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *